Rom!

Förra helgen vart det en weekend tripp fre-tis.
Ett vacker, underbart dock regnigt
Rom.
Har aldrig varit i Italien innan och således inte i Rom heller. Vackrare stad får man leta efter! Det fanns så mycket vacker att titta på så nackspärr låg nära till hands.

4 favoriter:
Fontana de Trevi (Anita Ekbergs lilla pool;)
Phanteon (helt makalöst, så stort och vackert, min klara favorit)
Piazza Navona (Världens vackraste torg)
Spanska Trappan (som låg på slutet av shoppinggatan de luxe)
51910-551

Hotellet vi bodde på var ett riktigt Luxury Hotel!
Aleph låg centralt och hade utomordentlig service!
Det var helt galet. Allt var rött & svart och anspelade på synd. Från utsidan såg man ett par enorma röda glasdörrar med hantag formade till djävulshorn.
De hade vänt lite på ordningen och i källaren låg ett spa med namnet Paradise Spa och på takterassen låg en bar som hette något med Sin.. Minns inte rikigt då det inte var väder till att sitta där uppe.
Hotellet var i alla fall helt grymt och serverade finfina Frozen Strawberry Daiquiri´s! (Röda såklart)
51910-550
The place to visit var tydligen Supperclub. Stället lovar jag att man aldrig hittar om man inte vet var man ska leta. Supperclub finns i Israel, Rom, San Fransisco & Amsterdam.
Väl där blev man placerad i en draperad bar, efter ett antal Mojitos blev man upphämtad och förd i någon svart gång till ett kritvitt rum med en stor fyrkantig vit soffa med kuddar. Av med skorna och hoppa ner. Varje sällskap hade ett litet bord hos sig. En DJ spelade hög musik och discokulorna snurrade för fullt. Efter champagne, 3-rätters och fler Mojitos så killade det lagom i kroppen och då vart det till att lägga sig raklång bland kuddarna och få en helt amazing massage! Vilken känsla!
Förrätten på bilden såg jag inte då det var så mörkt. Men jag kände att det var bläckfisk vilket man även ser på bilden. (Bra med blixt ibland)

51910-549

Ja.. Åk till Rom om ni inte varit där!!
Fast försök passa in en helg utan regn. Dock tror jag årstiden var bra val för redan nu var det fullt med turister, kan bara tänka mig hur det är till sommaren..

Kommentarer
Postat av: emelie

ååhh ska åka till Rom den 14e juni, blir ännu mer galet sugen nu :) vi bor dock inte så centralt, så vilket sätt är det bästa att ta sig fram tror du? är det jättestora avstånd, så man inte orkar gå?

Postat av: Sannossi

Emelie:
Vi bodde centralt och det var lätt att gå överallt.. Inte så stort som man tror.
D
Taxi sa de att man var tvungen att boka innan.. Inte vinka in vid gatan - det var tydligen svårt.

Ha så skönt!

2007-05-08 @ 23:17:04
URL: http://sannossi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback